Bruker du kosttilskudd?

Jeg er sikkert en av mange gutter som blir et lite barn når jeg går inn i en butikk som selger kosttilskudd, så mange bokser som glinser og det står get bigger, burn fat fast, get sick pump osv. Jeg har brukt så mye forskjellig opp igjennom årene jeg har trent, føler nok jeg har kjøpt mye av dette fordi jeg ønsket å være en av de kule. Men nå har jeg litt personlig erfaring og mesteparten har kun placebo effekt og koster deg masse penger. 

Da jeg valgte å begynne med Coach http://www.trainingday.no, så har jeg fått mer forståelse for hvor viktig mat og næring er for kroppen for å få resultater, de sier vel 70% mat og 30% trening. Min anbefaling er  å planlegge kostholdet ditt og vurder deretter behovet for kosttilskudd! Spis bra mat og drit i å bruk masse penger på ting som ikke fungerer

Men jeg tar enda noen ting det er:

Iso Whey ZERO lages av cross-flow mikro- og ultrafiltrert myseproteinisolat og inneholder ingen laktose, transfetter og sukker. Den inneholder ingen unødvendige næringsemner som kan lagres som fett, kun 22 g muskelbyggende protein i hver porsjon.

 

Kreatin hevdes å øke muskelmasse, øke styrke og forbedre treningsytelse særlig ved treningsøkter med høy intensitet. Forskning viser at det kan øke total kroppsmasse og muskelmasse, men noen idrettsutøvere får ingen effekt av tilskuddene. Kreatin forbedrer ytelse ved kortvarige, intense treningsprestasjoner. Det hjelper også ved restitusjon etter trening, og gir økt styrkegevinst ved trening.

Tar ikke PWO som mange nok er det første tilskuddet alle ønsker å starte med, for å få den sykeste pumpen.
Dette fordi koffein stimulerer sentralnervesystemet, som igjen påvirker mange funksjoner i kroppen. Man får økt puls, kan få problemer med å sove om kvelden og urinproduksjonen øker.

Halveringstiden til koffein er på 4-6 timer, så mat og drikke med koffein bør unngås 12 timer før søvn. Dette inkludere kaffe, te, cola og såkalte energidrikker.

 

Kommenter gjerne, bruker du kosttilskudd? 

*Bildene er fra google
#fitness #kosttilskudd #trening #ernæring

2 kommentarer

Siste innlegg